Een leven lang gezond.

Leer hoe je je hond gezond kan houden, voor een lang een kwalitatief leven.

Ons contacteren

Over ons

Sofie Ruymaekers

We worden vaak overweldigd met informatie van producenten over wat we moeten doen en welke producten we moeten geven aan onze honden. Maar al deze producenten hebben als doel hun product verkopen, dit vaak ten koste van de gezondheid en welzijn van de hond! Als hondengedragstherapeut heeft sofie ondervonden welke inpact gezondheid heeft op het gedrag van een hond, daarom is ze aan de slag gegaan om zich bij te scholen. Hierdoor kan je mensen helpen met het zoeken naar gezonde voeding, gepaste suplementen en behandelingen geven in acupressuur, cranio-sacrale en healing. Dit allemaal om de gezondheid en het welzijn van de hond te verbeteren.


Leer meer

Golden Retriever lying on bed

Online cursussen

Leer wat goed is voor honden zonder de beïnvloeding van producten! Wat heeft een hond nodig, wat is gezonde voeding, hoe herken ik gezondheidsproblemen, EHBO, ...

black and white pug and brown and white long coated small dog

Online Consultatie

Persoonlijk advies voor het welzijn van je hond te verbeteren, de inhoud is natuurlijk afhankelijk van de klachten. Je leert zelf hoe jij de levenskwaliteit van je hond kan optimaliseren, hoe je problemen voorkomt en de immuniteit van je hond kan boosten. Dit kan via online persoonlijke begeleiding.

Welzijnsconsult

Bij een welzijnsconsultatie komen wij aan huis. Je hond word d.m.v. Kinesiologie uitgetest op intoleranties en allergieën. Je krijgt voedingsadvies op maat en de juiste behandeling word voorgesteld en uitgevoerd. Behandelingen kunnen bestaan uit Acupressuur, cranio-sacrale, massage of Healing (reiki).